Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, sosyal medya hesabından eski Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in belediye bütçesinden iş makinesi aldığı yönünde iddia ortaya attı. Mevcut Başkan Çam’ın ortaya attığı bu iddiaya Başkan Muzaffer Yiğit yine sosyal medya üzerinden cevap verdi. Rasim Çam’ın kendisine iftira attığını savunan Yiğit, “Rasim Çam hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.” ifadesini kullandı.

 “AKSİNİ İDDİA EDEN VARSA KAMUOYU İLE PAYLAŞSIN”

Eski Başkan Yiğit yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çamın şahsıma ait “Kepçesi var” iddiası Tamamıyla Yalandan ve iftiradan ibarettir.2014/2019 yılları arasında şeffaf belediyecilik anlayışı İle yönetmiş olduğumuz belediyemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ve ilçemize 5 yılda kazandırdığımız eserler göz önündedir. Dönemimizdeki muhasebecimiz Mevcut belediye başkanı Rasim Çamın damadı olmakla birlikte 2018 yılında belediyenin tüm hesapları iç işleri bakanlığımız ve Sayıştay tarafından 20 gün boyunca incelenmiş ve en ufak bir hataya ve yanlışa rastlanılmamıştır. Aksini iddia eden Varsa tüm kamuoyu İle paylaşılmasını istiyorum. Ayrıca belediyemizi teslim ederken hiç bir ticari ve esnaf borcumuz bulunmamaktadır.”

“KENDİ BAŞARISIZLIĞINI İFTİRA ATARAK KAPATMAK İSTİYOR…”

Kendi döneminde belediyenin tek borcunun, iller bankasından alınan alt yapı, su hattı ve asfalt kredisi olduğunu hatırlatan Yiğit, “Belediyelere iller bankası tarafından her ay gönderilen katkı payından cüzi miktar kesilmektedir. Yapmış olduğumuz tüm harcamalar belgeli ve belediye kayıtlarındadır. Kendi başarısızlığını insanlara iftira ve karalama olarak kapatmak isteyenlere karşı kanuni tüm haklarımı kullanacağımı ve halkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

“NE BAŞKANLIK DÖNEMİMDE, NE DE ŞİMDİ TİCARİ FAALİYETİM OLMADI”

“Bugüne kadarki yaşantımda, belediye başkanlığım öncesi, başkanlık dönemim ve sonrasında hiç bir ticari çalışmam, faaliyetim ve hiç bir zaman ticari aracım olmamıştır” vurgusu yapan Yiğit; paylaşımını şöyle noktaladı: “Tüm bu yapılmak istenen kurgular dönemimizin başarısından, bugünün başarısızlığından kaynaklanmaktadır. En büyük hakem Öncelikle Yüce Rabbim ve gerçekleri tamamıyla gören halkımızdır.”