Küresel bir panik yaratan yeni tip (Covid-19) Koronavirüs, dünya genelinde can almaya devam ediyor. Türkiye’de de vaka sayısı ve ölümler her geçen gün artarken, salgına karşı yetkililer, zorunlu olmadıkça insanların evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Salgına karşı Düzce’de de tedbirler en üst seviyeye çıkartıldı. Başta Valilik ve Düzce Belediyesi olmak üzere, bazı kurumlar halkın zorunlu olmadığı sürece dışarıya çıkmaması için çeşitli platformlarda “Evde Kal, Sağlıklı Yaşa” kampanyaları başlattı.

Düzce’de bu kampanyaya en büyük destek ise, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Bayram Ali Kubilay’dan geldi. Kubilay, salgın nedeniyle çalışmak istemeyen personeline  “Evde Kal, Maaşını Tam Al” diyerek ücretli izin verdi. 

Kubilay, “Bayram Ali Kubilay Mali Müşavirlik Ofisi çalışanları,sevgili çalışma arkadaşlarım; büyük felaketi hep beraber sağlıklı ve huzurlu bir şekilde atlatabilmek için en önemli tedbir EVDE KALMAK  öyleyse çalışanlarıma sesleniyorum "işe gelmeyin, evde kalın maaşınızı tam alın. Ben çalışanlarımın gayretleri ile bugünlere geldim sevgili personelim sevgili takım arkadaşlarım, tekrar ediyorum evde kal, sağlıklı kal, maaşını tam al.