Düzce’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Anıtpark Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından 18 Temmuz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programla yapıldı. Salonda düzenlenen programa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, vali yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, kurum müdürleri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



Kutlama programı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşma ile başladı. Bilim ve Sanat Merkezinin “İçimizdeki Ritim’ grubunun hazırladığı müzik resitalinde seslendirilen ilahiler ile devam etti.



Artvin yöresi halk oyunları gösterisinin sergilenmesi ile devam eden programda bir öğrenci, Dursun Ali Erzincanlı’nın Şehit Ömer Halisdemir adına yazdığı “30 Kuş” şiiri seslendirdi.



Program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren spor dallarında eğitim gören sporcular tarafından hazırlanan farklı branşlardan gösterilerin sahnelendi.



Gençlik Merkezinde yürütülen “Yurduma hoş geldin kardeşim” projesi kapsamında muhacir öğrencilerin Irak Marşı ve İstiklal Marşı okundu.



Kutlama programı çocuklara 150 adet bisikletin dağıtımıyla son buldu.