Düzce Belediye Başkanı olduktan sonra özellikle Belediye'nin borçlarıyla uğraşan İsmail Bayram, borçlar ve görüşmeler dışındaki zamanını da Düzceli vatandaşlarla birlikte geçiriyor. Düzce'nin sorunlarını halkla konuşarak çözmeye çalışan Bayram, yerel seçimler öncesindeki seçim gezilerinde verdiği sözüde yerine getirmiş oldu.

Düzce Belediyesi'ne sorunlarını anlatmak için Düzce Belediyesi'ne gelen vatandaşları dinleyen Başkan Bayram, halkın isteklerine cevap vermeye çalışıyor.

Halkın sorunlarını dinlemenin ve o sorunlara çözüm bulmanın kendisine büyük bir keyif verdiğini de göreve geldiği günden itibaren yaptığı açıklamalarda ifade eden Bayram, “Geleceğin Düzcesini halkımız olmadan biz kendi başımıza oluşturamayız. Bu nedenle sürekli halkın tabanına inip, sorunları hakkında bilgi alıyoruz. Çünkü Düzce'nin başta gelen sorunları, Düzce'nin sorunları ile eşdeğer” diyerek halkı benimsediklerini dile getiriyor.

Bayram, bu zamana kadar yaptığı açıklamalarda Düzce'nin atılım içinde olduğunu ve bu gelişmenin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini sık sık ifade etmişti. Halkla sorunları da konuşan Bayram'ın bundan sonraki süreçte gelişen Düzce için neler yapacağı da ortaya çıkacak.