Düzce Olimpiyat Gençlik Merkezi tarafından Sosyal Hizmetler bünyesinde bulunan çocuklar yararına düzenlenen organizasyon Gençlik merkezinde gerçekleşti.

Gençlik merkezinde düzenlenen tiyatroya gelen vatandaşların bilet almadan Sosyal Hizmet'ler İl Müdürlüğü bünyesinde barınan çocukları Bayram öncesinde sevindirmek amacıyla beraberlerinde getirdikleri hediyeleri görevlilere teslim ederek izleme imkanı buldular.

Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Çetin ve İl Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Çakır bu organizasyon sayesinde gelen hediyelerin Bayram öncesinde çocuklara verileceğini ayrıca salonda bulunan kantinden yapılan alışverişlerin % 50 sinin bir çocukta siz sevindirin kampanyasına dahil olduğunu söylediler.

Yapılan organizasyona katılanlar ise karınca kararınca bir çocuk sevindirmenin mutluğu ile gösterileri izlediler. Bu tür organizasyonların sayısının artmasını isteyen vatandaşlar hiç olmazsa Bayram'larda yurtlarda kalan çocuklar bu vesile ile sevindirilmiş olur, ayrıca bu organizasyona katılamayanları Bayram'da Sosyal Hizmetler il Müdürlüğünde kalan çocukları ziyaret etmeye ve küçükde olsa hediyeler verip gönüllerini almaya davet ediyoruz dediler.