Yaptığı işler dışında ziyaretlerine de devam eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram bugün de Cedidiye Mahallesi'nde hizmet veren Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyareti sırasında Bayram, yaz dönemini boş geçirmeyip resim, tiyatro, İngilizce, el sanatları gibi kurslara giden öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Başkan Bayram'ı karşılarında gören öğrenciler isteklerini de sıralamayı unutmadı.

“Park istiyoruz.”

İlk olarak Belediye Başkanı İsmail Bayram'a kendilerini tanıtan öğrenciler, “Bizim mahallemizde çocuk parkı yok. Biz park istiyoruz.” dediler. Özellikle Yenikent'te oturan öğrenciler de mevcut parklarının düzenlenmesini istedi. Yaz kursuna katılan öğrenciler, “Park konusunda sizden yardım istiyoruz. Parklarımızı düzenlerseniz seviniriz.” diyerek sorunlarını Belediye Başkanı'na iletti. Bayram da sorunları çözme noktasında çocuklara ne gerekiyorsa yapacağı sözünü vererek kurslarla ilgili öğretmenlerden bilgi aldı.

Bayram, daha sonra Müdürlük çalışanlarını ziyaret ederek yapılan çalışmaları inceledi. Bayram, çalışmaların yapım aşamasında ne gibi yollar izlendiğiyle de yakından ilgilendi.