Düzce Belediye Başkanı olduktan sonra yoğun bir şekilde çalışmalara başlayan İsmail Bayram, ilçe Belediye Başkanlarını da ziyaret etmeye başladı. Bayram, yaptığı ziyarette seçimden sonra fırsat bulamadıklarını söyledi.

İlçe Belediye ziyaretlerine başlayan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, ilk olarak Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz'u makamında ziyaret etti. Belediye ziyaretlerine başlamak için geç kaldıklarını ifade eden Bayram, "her ne kadar gaç kalsakta her zaman bir araya geliyoruz." ifadelerini kullandı. Yaptıkları toplantılar olsun, kişisel ziyaretler olsun hep iç içe olduklarını vurgulayan Bayram, ziyaretlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bayram'ın açıklamasının ardından Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz yaptığı açıklamada ziyaretin geç olmasının bir öneminin olmadığını, her zaman irtibat halinde olduklarını ifade etti. Toplantılarda bir araya gelerek görüştüklerini vurgulayan Yavuz, İsmail Bayram'ın tüm Belediye Başkanları ile iç içe olduğunu sözlerine ekledi.


Yapılan ziyaretin ardından İsmail Bayram, Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş'i, ardından da Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancı'yı ziyaret etti.