Düzce Belediyesi hasta ve ihtiyaç sahiplerinin taleplerini karşılamaya devam ediyor.Bir hasta vatandaşa daha umut olunan yardımla ilgili belediyeden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün talimatıyla Büyükaçma Köyü'nde yaşayan ALS hastası Osman Aluç'u ziyaret eden AK Partili Belediye Meclis Üyesi Nurullah Yıldız ailenin ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.Daha sonra Aluç ailesinin ihtiyaçları ve ALS hastası Osman Aluç'un akülü tekerlekli sandalye talebini karşılamak üzere çalışan Yıldız, aileyi ziyaret ederek taleplerini kendi elleriyle verdi.


Başkan Özlü'nün kendilerine selam ilettiğini belirten Yıldız, "Değerli Aluç ailesini bir nebze olsun mutlu ettiysek ne mutlu bize. Bizim bu çalışmamız şahsi değil, tüm Düzcelilerin eli ile yapılmış bir girişimdir. Kardeşimiz bu akülü sandalye sayesinde çocuğuyla ailesi ile daha çok vakit geçirebilecek, oğlunu dışarı çıkarabilecek. Kendisine bize bu fırsatı verdiği, kendisine yardım etmemize izin verdiği için teşekkür ederiz, başkanımız, kendim ve tüm Düzceliler adına teşekkür ederiz" dedi.


Aile üyelerinin Düzce Belediyesi tarafından ulaştırılan araç gereçler karşısında duydukları mutluluk yüzlerinden okunurken Osman Aluç da Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'ye teşekkürlerini iletti."
HABER:C.ÜSTÜNER