Düzce Belediyesi, bünyesinde çalışan daimi işçi statüsündeki personel için imza altına alınacak Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerini başlattı. Encümen salonunda Başkan Yardımcısı Okan Özkasap başkanlığında bir araya gelen heyet içinde belediye yetkilileri, Hizmet-İş Sendikası Sakarya İl Başkanı Mahmut Mesut Gökdemir, yönetim kurulu üyeleri ve işyeri sendika üyeleri de yer aldı.
Barış Pınarı Harekatı dolayısıyla toplantıya asker selamı vererek başlayan yetkililer sınır ötesinde operasyon yapan askerlere selamlarını gönderdi.


Daha sonra görüşmelere başlayan heyet, sendika tarafından hazırlanan talepleri içeren 88 maddelik taslağı inceleyerek fikir alış verişinde bulundu. Görüşmeler sonunda 88 maddeden 55 madde işveren yetkilileri tarafından aynen kabul edilerek tutanak altına alındı. Diğer taslak maddelerin görüşülmesi için taraflar, 1 Kasım tarihinde yeniden bir araya gelmek üzere karar alarak toplantıyı bitirdi.
Öte yandan toplantı sonunda belediye yetkilileri ve sendika temsilcileri, her zaman arkasında olduklarını belirttikleri Mehmetçiklere asker selamı gönderdi.
HABER:C.ÜSTÜNER