Vatan Partisi Düzce İl Örgütü Bayramlaşma törenini bayramın ikinci günü yaptı. Partililer ve işçi temsilcilerinin de katıldığı bayramlaşmada ülke ve yerel sorunlar değerlendirildi.

Belediye yasaları tanımaz tavrı terk etmeli

Bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada İl başkanı Fethi Sönmez’in gündeminde belediye vardı. “Belediye Keyfi Yönetiliyor.” Diyen Sönmez, bayram öncesi esnafın yaşadığı soruna dikkat çekerek “Belediye yasaları tanımaz tavrı terk etmeli, katı atık sorununu çözmelidir. Düzce’nin her tarafı çöplük haline getiriliyor. Belediye esnafa düşman muamelesi yapıyor. Her türlü vergisini veren küçük esnaf, kayıt dışı ve nereden geldiği belli olmayan korsan satıcılara boğdurulmuştur. Esnafın ödemeleri için bel bağladığı bayram alışverişi olmamıştır. Her alanda görülen keyfilik ve başıbozukluk esnafı da yaralamıştır. Bayramların güzelliklerinin yaşanması için yöneticiler daha sorumlu davranmalı.” dedi.

Ülkeye yapılan en büyük darbe!

Giresun’daki helikopter kazası nedeniyle bayramı buruk geçirdiklerini dile getiren Sönmez, son günlerde artan terör saldırılarına ilişkin de konuştu. Ak Parti’nin dış siyasetinin yanlış olduğunu savunan Sönmez,  iç siyasette de anayasa, başkanlık sistemi çalışmalarının ülkemizin birliğine yapılan en büyük darbe olacağını öne sürdü.

Haber;S.KAŞKIR