Beklenen gün geldi, çattı. Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in istifasının ardından boşalan koltuğa kimin oturacağı dakikalar sonra belli olacak.

Düzce Belediye Meclisi saat 15.00’da yeni belediye başkanını belirlemek için toplanacak.  

Kritik seçim öncesi bu sabah Ankara’ya çağrılan Murat Caymaz, Hasan Küçük ve Dursun Ay ile yapılan görüşme sonucunda, AK Parti Genel Merkezi, Düzce Belediye Başkanlığı adayı için Dursun Ay isminde karar kıldı.

2019 Yerel Seçimleri'ne 2 yıldan az bir süre kala Düzce’de yaşanacak bu değişimin kentin geleceğini ne yönde etkileyeceğini ise zaman gösterecek.

Bazı çevreler, görevden alma iddialarının gölgesinde başkanlığı bırakan Mehmet Keleş'in gitmesini yerinde bir karar olarak yorumlarken, kimilerine göre ise Mehmet Keleş'in de başkanlık için işaret ettiği Dursun Ay da bekleneni veremeyecek. Başkanlık için öne çıkan diğer isimler Murat Caymaz ve Hasan Küçük'ü de doğru karar olarak görmeyenlerin kayyum beklentisini sık dillendirdiği Düzce'de artık AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in de koltuğa oturması için yoğun baskı yaptığı konuşulan Dursun Ay'ın başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber:C.ÜSTÜNER