Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine ara veremeden devam ediyor. MHP’den ihraç edilmesinin ardından, bağımsız olarak Belediye Başkanlığı görevine devam eden Şahin, bu kez de DEVA Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette, DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ve il yönetim kutulu üyelerini tebrik eden Şahin, “Yeni bir oluşum için yola çıktınız. Bu yolda Allah size güç versin. Bizler bu memlekete hizmet etmek için varız. Sayın Murat Caymaz ve parti yöneticilerini yeniden tebrik ediyorum. Biliyorsunuz, ben bağımsız bir Belediye Başkanı olarak görevime devam ediyorum. Yani partiler üstü bir Belediye Başkanıyım. Halkımızın ve ilçemizin sorunları için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ise, “Kaynaşlı İlçemizin sevilen Belediye Başkanı Sayın Birol Şahin bugün DEVA Partisi İl binamızda bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında güzel bir sohbet gerçekleştirdik.  Sayın Birol Şahin'e çok teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Savaş ARI