Düzce Belediyesi Kasım Ayı İkinci Toplantısı Başkan Vekili Özcan Demirbaş Başkanlığında Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkanı İsmail Bayram Ankara'da olduğu için Başkan Vekili Özcan Demirbaş Başkanlık ederken Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyeleri katıldı.

Toplantıda imar planı tadilat talepleri ele alındı. Bu arada birinci toplantıda gündeme alınan birçok konuda karara bağlandı. Buna göre de Düzce Belediyesi ile Beyköy Belediyesi arasında içme suyu kullanımı konusunda protokol hazırlandı. Hazırlanan protokole göre Düzce Belediyesi Beyköy Belediyesi’ne içme suyu verecek. Düzce Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı ikinci toplantısında önce Belediyenin 2010-2014 yıllarına ilişkin stratejik planı ile performans programı ele alındı.

Etüd ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Stratejik Plan ve Performans programı Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülerek meclise olumlu rapor verildi. Ancak gerek plan gerekse program Meclis üyeleri tarafından incelenmek üzere bir sonraki toplantıya ertelendi. Mecliste görüşülen konulardan biri de bir önceki toplantıdan gündeme alınan Beyköy Belediyesi’nin Düzce Belediyesi’nden içme suyu talebine ilişkindi.

Bütçe Komisyonu tarafından Meclise sunulan karar oybirliği ile kabul edildi. Buna göre, Düzce Belediyesi Beyköy Belediyesi’ne hazırlanan protokol şartnamesine bağlı kalmak kaydıyla su verecek. Beyköy Belediyesi, suyu, Düzce Belediyesi’nin iskanlı ve ruhsatlı mesken abonelerine uyguladığı fiyat tarifesi üzerinden, ana hattan sonraki bakım, onarım, açma, kesme gibi işlemlerin karşılanmasından sonra yüzde 10 indirimli olarak kullanabilecek.

Belediye Meclisi, imar planı gündem ağırlıklı üçüncü toplantısını ise 13 Kasım 2009 Cuma günü saat 19,00’da yapacak.