Bolu’da yaşıyor 3 yaşındaki Güler Gökmen. Babası ise 29 yaşında bir inşaat işçisi ve 9 yaşında okula giden bir de ablası var. 5 ay önce dizlerindeki ağrı sebebiyle 3 yaşındaki küçük Güler’i, annesi Fatma Gökmen ve babası Coşkun Gökmen özel bir hastaneye götürdü. Güler’in ağrılarına çare bulunamayıncaAbant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü ve burada lösemi hastalığına yakalandığı belirlendi.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tetkikler sonucu lösemi teşhisi konulmasının ardından küçük kız Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hemotoloji Onkoloji Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Mart ayında Ankara’da tedavisine başlanan 3 yaşındaki Güler Gökmen’e kemoterapi uygulanırken hastalığının ilerlemesi nedeniyle doktorlar tarafından ilik nakli yapılması kararı verildi.

Bolu’da inşaat işçisi olarak çalışan ve kızının hastalığının teşhisi konulduğu günden itibarenişine düzenli bir şekilde gidemediğini belirten baba Coşkun üç ay içinde ilik naklinin gerçekleşmesi gerektiğini ifade ederek şu çağrıda bulundu:

“Burada çalışıp kızımı görmek ve ihtiyaçlarını gidermek için haftada bir Ankara’ya gidiyorum. 9 yaşında okula giden bir kızım daha var yanımda. Kazandığım para şu an için zor yetiyor. Hasta olan kızımın fotoğraflarına bakarak hasret gideriyorum. 3 ay içinde ilik naklinin gerçekleşmesi gerekiyor. Buradan yetkililere sesleniyorum. Kızım için uygun iliği bulsunlar. Herkes kan bağışında bulunsun.”