Bugün yapılan toplantıda muhalefette dahil meclis üyelerinin tamamının oyunu alarak, Düzce İl Genel Meclisi başkanlığına seçilen Şinasi Akbulut, hedeflerini anlattı.

 

 

HEDEFİMİZ HİZMETLERİ DÜZCE’YE YANSITMAK

 

Akbulut, televizyonumuza yaptığı açıklamada ilk icraatlarının tamamlanmayanları bitirmek ve eksiklikleri tespit etmek olduğunu ifade etti.


Akbulut, “Hizmette sınır yok. Asıl amaç Düzce’mizin köyleri ile birlikte çok daha güzel yerlere gelmesi. Hedefimiz hizmetleri Düzce’ye yansıtmak olacaktır.” dedi.


Eski il genel meclisi başkanı Muzaffer Bülbül ile AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu arasında yaşanan gerilim basına da yansımıştı. Bülbül’ün son zamanlarında partisinin grup toplantılarından katılmadığı konuşulurken, yine Bülbül, görev süresinin son günlerinde partisinden istifasını vermişti. Geçen dönem yaşanan sorunları hatırlattığımız Akbulut ise şu açıklamada bulundu:

 

ÇATLAK SES ÇIKMAYACAK


“ Bugünkü toplantıda birlik ve beraberlik olgusunu gördük. Biz tabii grupla berber hareket edeceğiz. Geçen dönemde yaşananların hiçbiri bu dönem yaşanmayacaktır. Asıl olan birlik ve beraberlik duygusu ile takım ruhunu hissettirmektir. Başka türlü hizmetin gelmesi mümkün değil. Gördüğünüz gibi hiçbir çatlak ses çıkmadı, çıkmayacaktır da… Tüm il genel meclisi arkadaşlarım bu bilince sahip insanlar. Allah utandırmasın.”

 

ÖNCELİK ARITMALAR


Akbulut, İstanbul’a su veren Düzce’de ilk önceliklerinin ilçelerdeki arıtma tesislerini yapmak ifade etti.

Akbulut, “Yaptığımız gezilerde özellikle altyapı su kanalizasyonla ilgili sorunlar olduğunu duyduk. Bunların hemen yapılması zor. Zaten il başkanı ve vekillerimizin orman ve su işleri bakanlığı ve İSKİ ile görüşmelerinde; İstanbul’a su veriyoruz bu nedenle Bu arıtmaların yapılması için çalışmalarımız olacak. Asfalt plentinin kurulmasından dolayı köylerde birçok asfalt sıkıntısı bitmiş durumda. Bizim yapacağımız en öncelikli görev bu arıtma tesislerinin kazandırılmasına yönelik olacaktır.”dedi.

 

 

Haber;S.Kaşkır