Düzce Merkez’e bağlı Körpeşler Mahallesi’nde ikamet eden 35 yaşındaki Muhammed Ali Özdemir, 22 Ekim Perşembe günü öğle saatlerinde, annesine 'Bir işim var, döneceğim’ diyerek evden çıktı. Telefonunu ve cüzdanını da evde bırakan Özdemir’den ailesi bir daha haber alamadı. Çaresiz aile Düzce Emniyeti’ne giderek kayıp ihbarında bulundu. Özdemir’in kaybolduğu gün ailenin de yakından tanıdığı biriyle 4 kez telefon görüşmesi yaptığı öğrenildi.

Öncü Haber’e konuşan Özdemir’in ablası Sevim Özdemir, “Kardeşim serbest çalışıyordu. Kaybolduğu gün de işe gitmesi gerekirken saat 13.30 sıralarında “1-2 saate gelirim” diyerek evden çıkmış ve çarşıya gelmiş. Bir süre sonra geri dönmüş. Annem bahçedeyken kardeşimin tekrar evden çıktığını görmüş. Annemin nereye gittiğini sorması üzerine de ‘Bir işim var. Geleceğim’ diyerek gitmiş. O andan itibaren haber alamadık. Cüzdanını, kimliğini ve telefonunu da evde bırakmış.” dedi.

Çaresiz aile Özdemir’den gelecek iyi haberi ve konu ile ilgili bilgi sahibi olanların 112 Acil Çağrı Hattı veya 0541 837 8204 - 0537 717 5461 - 0543 932 9368 numaralı telefonlara bilgi vermelerini bekliyor.

Düzce Emniyeti’nin Özdemir’i arama çalışmaları sürüyor.

HABER: Mehmet GÜNESEN