Düzce’de uzun süredir devam eden su çilesi hayatı zorlamaya devam ediyor. Suyun az gelmesi nedeniyle 2 gündür kombilerini dahi çalıştıramayan Çavuşlar Mahallesi halkı, Şubat ayında soğukla imtihan yaşıyor. Isınmak için elektrikli ısıtıcıları kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, konu duş ihtiyacı olduğunda ise bir şey yapamıyor.

0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na yoğun şekilde mağduriyetlerini ulaştıran bir vatandaş, Düzce Belediyesini göreve davet ederek, “Düzce Çavuşlar mahallesinde iki gündür suda tazyik yok ve arıza bulunamıyor. Kombi basıncı düştü su basamıyoruz. Belediyeyi aradığımızda ekipler çalışıyor deniliyor, ama nerede değince cevap alamıyoruz. Şuan ısınamıyorum en doğal olarak barınma hakkım elimden alınıyor. Küçük çocuğum ve eşim var. Evde komşudan alığımız elektrikli ısıtıcı ile geceyi geçirdik. Bakın duş almaktan vazgeçtim, ısınmak istiyorum. Siz yerel olarak haber yapmazsanız kim gündem oluşturacak” diye konuştu.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA

Öte yandan konu ile ilgili Düzce Belediyesi'nden açıklama geldi. Açıklaada, "Beyciler ve Çavuşlar mahallelerinin ve D-655 Akçakoca Karayolunun belli kesimlerinde su kaçağı sebebiyle basınç sorunu yaşanmaktadır. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, arızanın giderilmesi noktasında çalışmalarını sürdürüyor." denildi.