İki gündür etkili olan yağmurla birlikte Düzce'nin bazı bölgelerindeki altyapı sorunları yeniden kendisini gösterdi. Aydınpınar Caddesi Serhat Sokak'taki esnaflarda yolu boydan boya kaplayan yağmur suları nedeniyle zor günler yaşıyor. Esnaflar yaşadıkları soruna tepkilerini de biriken suda oltayla balık tutmaya çalışarak gösteriyor.

Daha önce defalarca gerekli yerlere başvurduklarını belirten sokak esnafları hala yollarında biriken sular nedeniyle önlem alınmadığından şikayet ediyor. Esnaflar. “Artık her yağmurla birlikte aynı sorunları yaşamaktan bıktık. Bu sorunumuza bir çözüm bulunması gerekiyor. Biriken sular nedeniyle kanalizasyon hatlarında da taşmalar oluyor. Hergün para vererek hatları açtırıyoruz. Şehir merkezine bu kadar yakın bir yerde hala sorunumuza neden çözüm bulunmuyor anlamadık.” şeklinde konuştu.

Biriken sulardan geçmek isteyen araç sürücüleri zor anlar yaşarken yol kenarından geçen yayalarda araçların sıçrattığı sular nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Esnaflar yaşadıkları sorunun yıllardır devam ettiğini de ifade ediyor.