Yenikent'te sorunlar bitmiyor. Bu zamana kadar bölgede yaşanan izolasyon sorununu defalarca dile getirmiştik ama sorun bir türlü çözülmüyor. Yenikent 12. bölgede yaşanan izolasyon sorunu bölgede oturan vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Bölgede bulunan 110 ada FBS-25 Blok'ta yaklaşık 8 ay önce yapılan izolasyon çalışmaları gelişigüzel bırakıldı. Apartmanda ciddi sorunları da beraberinde getiren izolasyon çalışmaları, apartman sakinlerini artık çileden çıkardı. Sorunlarını defalarca yetkililere anlatan apartman sakinleri, sorunlarına bir türlü cevap alamadı.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan vatandaşlar, “Apartmanda küçük çocuklarımız var ve çocuklar çalışmaların yapıldığı tehlikeli alanlarda oyun oynuyor. Bu sorunlar nedeniyle çocuklarımızı dışarıya çıkaramaz olduk. Apartmanın önü de sorunlarla dolu. Yetkililer de aradığımız zaman gelip bakıyorlar ve bir çözüm üretmeden gidiyorlar. Artık bu sorunlarla uğraşmaktan bıktık. Bir çözüm bulunmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

“Seçim zamanı oy istemeyi biliyorlar.”

Yapılan yerel seçimlerde oy istemek için bütün adayların kendilerine geldiğini ama sorunlara çözüm üretilmediğine de tepki gösteren vatandaşlar, “Seçim zamanı adaylar gelip bizden oy istiyorlardı. Sorunları çözeceklerini söylüyorlardı. Oy isteyip çiçek dağıtmakla bu sorunlar çözülmüyor. Gelsinler sorunlarımızı çözsünler.” şeklinde konuştu.