Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası'nda yaşlılar Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Bülent Kılınç yaşlıların tek tek elini öptü.

Hilmi Çilingir Huzur Evi'nden gelen yaşlılardan 103 yaşındaki Ayşe Kaplan'la bir süre sohbet edip hal ve hatırını soran Kılınç, köye gidiyomusun? Diye sorduğu kaplan “göndermiyorlar” deyince ziyaret sırasında yaşlıların yanında bulunan Sosyal Hizmetler il Müdürü Osman Çakır, en kısa zamanda göndereceğiz dedi.
Ülke olarak bizde gerçekten yaşlılara saygı duyuluyor, sahip çıkılıyor diyen Kılınç, “Bizdeki ailevi ilişkiler açıkçası diğer ülkelerden ileri seviyede herkes birbirine sahip çıkıyor. Bunun böyle devam etmesi çok güzel bir olay. Ancak ailesi olmayan ailelere devlet olarak biz sahip çıkıyoruz. Geçen yıl huzur evimizi bitirdik ve sizler ilk misafirlerimizden oldunuz. Bu yıl huzur evi inşaatının ikinci bölümünü yapıyoruz ve en kısa zamanda açacağız.” şeklinde konuştu. En iyi sıcak yuva evlatlarının yanında olan sıcak yuvadır diyen Vali Bülent Kılınç biz en güzel fırsatları da versek ailenin yanındaki gibi olmaz dedi.