İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla tüm yurtta koronavirüs tedbirleri denetimi sürüyor. Düzce Valisi Cevdet Atay da tüm ilçelerde büyük bir önem vererek gerçekleştirdiği denetimlerine Merkez Hastane Caddesi’nde devam etti. Atay, AVM’de ve cadde üzerindeki iş yerlerini gezerek kurallara uyulup uyulmadığını denetleyerek vatandaşları ve işyeri sahiplerini kurallara uymak noktasında uyardı, maske hediye etti.

“ARTIK HERKES BU İŞİN ÖNEMİNİ ANLADI”

Atay, denetim sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Vatandaşımız maskesini taktığı zaman biz çok mutlu oluyoruz. Onların sağlığı bizim için çok önemli. Bizim şu anki en önemli konumuz toplum sağlığı. Düzce’de kurallara uyan vatandaşlardan Allah razı olsun. Ben herkesin artık bu işin ne kadar önemli olduğunu anladığını görüyorum. İnşallah vatandaşlarımız kurallara uydukça bu pandeminin de bize verdiği zararlar azalacaktır” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN DÜZCEMİZ’İN SAĞLIĞINDAN ÖNEMLİ BİR KONU YOK”

Koronavirüsle mücadele için Düzce’nin dört bir yanında sürekli sahada olan vali Atay konuyla ilgili, “Elimizden geldiği kadar yapıyoruz. Kaymakam arkadaşlarımız ve burada bizimle beraber yola çıkan arkadaşlar sağ olsunlar bize destek oluyorlar. Dediğim gibi bütün amacımız bütün derdimiz toplum sağlığı, Düzcemiz’in sağlığı. Bizim için daha önemli bir konu yok. Bilincin her geçen gün arttığını görüyorum. İnşallah daha da iyi olacak. Herkes elinden geldiği kadarıyla uyuyor. Uymayanlara da tabii ki gerekli yaptırımlar uygulanıyor. O anlamda ben buradan tekrar ediyorum. Tüm Düzce'mizdeki vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

“HASTANELERDE SIKINTIMIZ YOK”

Düzce’deki koronavirüs vaka sayısıyla ilgili de değerlendirme yapan Vali Atay, daha iyiye ulaşmak için denetimlere devam edeceklerini söyledi.  Hastanelerin durumuna da değinen Atay, “Herhangi bir sıkıntımız yok, çok şükür” ifadelerini kullandı.

HABER: Mehmet GÜNESEN

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr