Boğaziçi Beldesi Ballar Mahallesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında üç katlı ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Hidayettin Çabuk, Oğlu Sedat Çabuk ve Damadı Musa Ustaoğlu’nun kaldığı üç katlı evde saat 23.30 sıralarında çıkan yangına Düzce ve Konuralp Belediyesi İtfaiye Ekipleri müdehale etti. Evin üst katından başlayan yangın kısa sürede diğer katlara da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun ve gayretli çabasına rağmen üç katlı bina yanmaktan kurtarılamadı.

 

Yangına Müdehale için Düzce ve Konuralp’ten gelen itfaiye araçlarının suyu bitince tekrar doldurmak üzere yangın yerinden ayrıldılar. Bu arada bir türlü sönmeyen ev,  yanmaya devam etti. Acılı aile ise evlerinin alev alev yanışını  göz yaşları içerisinde izledi.

 

Vatandaşlar Boğaziçi Belediyesi’nin halen bir yangın söndürme aracına sahip olamayışına da tepki göstererek oy için her gün kapımıza gelenler, yangında nerdeler neden Boğaziçi Belediyesinin bir itfaiye aracı yok, Başkan kendine makam odası yapacağına bir itfaiye aracı alsaydı da insanların malları, canları bu kadar yanmasaydı diyerek tepkilerini de dile getirdiler

 

Çıkan yangın itfaiye erleri ve vatandaşların uzun süren çabaları sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.Yangın sonrası üç aileden toplam 12 kişinin kaldığı üç katlı bina tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.