Ankara ile İstanbul arasında yer alan ve yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki Bolu  Dağı Tüneli, hız tutkunlarının yeni eğlence merkezi oldu. Araçları ile 220 kilometre hıza kadar çıkan bazı sürücüler, bu denemelerini kameraya kaydedip, internette video paylaşım sitelerinde yayınlıyor. Sitelere gönderilen görüntüler arasında bir yolcu otobüsününde, hız sınırını aşması yer alıyor.

Toplam 3 şeriti olan tünelde, hız sınırı saat 70 kilometre olarak belirlendi. Ancak, bazı sürücüler bu sınırı 3 katına kadar geçti. Video paylaşım sitelerinde yer alan görüntülerde otomobillerin, saatte 200 kilometre hıza kadar çıktıkları görüldü.

Hız tutkunlarının kendilerine göre yeni eğlence merkezi olarak gördükleri Bolu Tüneli'nde aşırı hız yapan sürcücüler bu denemelerini videoya kayıt edip, görüntüleri internet paylaşım sitelerinde yayınlıyor. Siteye gönderilen görüntüler arasında, 200 kilometre hızı aşan otomobillerin yanı sıra, şehirlerarası yolcu otobüsü de bulunuyor. Tünelden geçen sürücüler, yanlarından hızla geçen otomobillerin trafiği tehlikeye düşürdüğünü, tünelde mutlaka radar uygulaması yapılması gerektiğini belirtirlerken radyo frekanslarından yapılan uyarıların da ne derece uygulandığının açıklanmasını istediklerini dile getirdiler.