Yaklaşık üç ay önce altyapı çalışmaları yapılan ve çalışmaların ardından bozuk bir şekilde bırakılan Beyköy yolunun Şehir Mezarlığı mevkisinde yeniden çalışmalar başladı. Mahalle statüsüne geçtikten sonra Düzce Belediyesi'nin çalışma yapması gereken Darıcı Mahallesi'ndeki yolda çalışmaları Köy İşleri Müdürlüğünün yapması ise dikkatlerden kaçmadı

.

Yolun yeniden yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Turgut, özellikle yayalar için yolun yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Turgut, “Bu yolu kullanan sürücüler ve yayalar için en azından yolda düzenleme çalışmaları yapılması gerekiyordu. Bu çalışmalarda bugün başladı. Başta İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Düzce Belediyesi'ne de tepki gösteren Turgut, “Bu zamana kadar bu yol bu şekilde bırakıldı. Mahalle statüsüne girdiğimiz için aslında buradaki çalışmaları Düzce Belediyesi'nin yapması gerekiyordu. Ama bu zamana kadar hiçbir çalışma yapılmadı.” ifadelerini kullandı.