Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’deki ‘Zeytin Dalı Harekatı’nda 10 gün geride kalırken, kahraman Mehmetçik’imize destek açıklamaları devam ediyor. Bu kez Düzce Büro Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından askerimize ‘Yanınızdayız’ mesajı verildi.

“Bu harekat, teröristlere karşı yapılan bir harekattır”
Memur-Sen İl binasında kameraların karşısına geçen Büro Memur-Sen İl Temsilcisi Mahmut Gazi Yılmaz, “Şanlı ve kahraman ordumuzun yaptığı bu harekat, teröre karşı, teröristlere karşı yapılan bir harekattır. Bu harekat, ülkemizin güney sınırında sözde bir terör devleti kurulmasının önüne geçmek, Afrin’den Akdeniz’e inecek bir ‘Terör Koridoru’nu engellemek için yapılan bir harekattır. Bu harekat barış için, adalet için yapılan bir harekattır. İlerleyen zamanlarda ülkemize karşı oluşabilecek tehditlerin önünü şimdiden kesmek için yapılan bir harekattır. Bu harekat, Suriye’nin Suriyeliler’e verilmesi için yapılan bir harekattır. En önemlisi emperyalizme karşı yapılan bir harekattır.”

 “Düşmanın sinesine vurmanın günüdür”
Birlik ve beraberlik için çağrıda bulunan Yılmaz şöyle devam etti: “Irak ve Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen yapıyla bu birliğe ve beraberliğe hedeflediğinin de bilincindeyiz. Dolayısıyla bir noktada bütün bölgenin hafızası konumundaki ülkemizin birliği ve beraberliği, herkes için bir umuttur. Şimdi her zamankinden daha fazla birlik olmanın, diri olmanın, bir ve beraber bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür. Büro Memur-Sen olarak bu umudun korunması adına yapılan Zeytin Dalı Harekatını destekliyor, şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğu takdirde tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya, devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız. Bu duygu ve düşüncelerle, cephede savaşan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan yardım diliyoruz. Harekatta şahadet şerbeti içen askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”  

Haber: H. GÜRSOY