GENEL BAŞKAN DA KATILACAK

Kızılay, Düzce ve çevresini vuran 12 Kasım 1999 büyük deprem felaketinin 17. yıldönümünde hayatını kaybeden 845 vatandaş için “Düzce Depremi Paneli ve Anma Etkinliği” düzenliyor. 12 Kasım 2016 Cumartesi günü (yarın) saat 12.30’da Anıtpark Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik kapsamında, Kızılay Düzce Şubesi’nde bilimsel bir panel ve Anıtpark Meydanı'nda anma etkinliği gerçekleştirilecek. Etkinliğe Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık da katılacak.

Meydanda kurulacak etkinlik çadırlarında; vatandaşlara 5 bin kişilik kavurma pilav ikramı ve kan bağışı organizasyonu yapılacak. Ayrıcafotoğraf sergisi, uygulamalı ilk yardım müdahalesinin gösterilmesi, mineralli su dağıtılması ve Kızılay Teşhis Tedavi Koordinatörlüğü tarafından ücretsiz şeker ve kan ölçümü yapılması planlanıyor.

KAYNAŞLI'DA ANMA TÖRENİ

Öte yandan 12 Kasım 1999 Kaynaşlı Depremi'nin 17. yıldönümünde Kaynaşlı'da da deprem şehitlerimizi anılacak. Kaynaşlı Belediyesi tarafından yarın saat 11.30'da Kaynaşlı Demokrasi Meydanı'nda yapılacak anma törenine tüm vatandaşlar davet edildi.