Cumartesi günü yapılan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin seçimlerinin ardından bugünde yönetim kurulu için seçimler yapıldı. Seçimlerde 24 meclis üyesi oy kullanırken sabah 9.00 da başlayan oy kullanma işlemi tek liste olması ve üyelerin erken saatte gelme konusunda anlaşmaları üzerine erken saatte sona erdi.

Tek liste ile gidilen seçimler sonunda başkan ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Seçilen 24 meclis üyesinin aralarında yaptıkları yönetim kurulu seçimi sonucunda ise mevcut Başkan Metin Büyük tekrar başkanlık koltuğuna oturmaya hak kazandı. Yönetim kurulu üyeliğine ise Mehmet İbrahimoğlu, Bahri Bakan, Abdülkadir Albayrakoğlu, Selahattin Esen, Murat Öz ve Mehmet Danışmaz seçildi.

"Yola devam diyoruz."

TSO Başkanı Metin Büyük, yaptığı basın açıklamasında, 4 bin sanayici esnafı tarafından oylama yapılarak 8 gurupta 24 Meclis üyesi seçimlerinin tamamlandığını belirterek, ” Meclis üyeleri tarafından TSO Başkanlık seçimi tamamlandı ve ortak bir kararla yeniden Başkanlığa getirildim. TSO olarak amacımız hizmetlere devam etmektir. Uyumlu bir şekilde çalışarak Sanayicilerimizin sorunlarını çözmek için varız. Yola devam diyoruz'' diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası'nın başkan ve yönetim seçimlerinde genel kurul delegeleri ve disiplin kurulu üyeleri için de seçimler yapıldı. Düzce ticaret ve sanayi odasını yapılacak olan genel kurulda Ertan Taşlı, Murat Güner, Osman Alper ve Zeki Nursel asil listede Muzaffer Bülbül,Ali Bayraktar, Metin Uzun ve Sezai Tekin'de yedek listede temsil edecekler.

TSO'nun disiplin kurulunun asil listesinde Neşet Kuyumcu, Sinan Kadri Karaman, Osman Badur, Levent Taşlı, Mustafa Öz ve İsa Şengüloğlu yer aldı. Disiplin Kurulu'nun yedek üyeleri ise Sami Kanbur, Kazım Körfez, Erol Karadeniz, Haluk Bürgeç, Ekrem Çakır ve İrfan Nursel'den oluştu.