Cumhur İttifakı’nın iki ortağı AK Parti ve MHP’nin Düzce temsilcileri, devam eden projeleri, yeni yatırımları ve aşılması beklenen sorunları Ankara’ya taşımaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile birlikte Düzce’de devam eden bazı yatırımlar ile ilgili Ankara’ya çıkartma yapan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Vuraloğlu ile Yığılca Yolu, Boğaziçi beldesi yan yolları, Akçakoca – Alaplı arasına liman projesi ve Düzce – Abant Yolu yapımını görüştü.

“Çok faydalı bir ziyaret oldu”

Ankara temasları ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Ankara’dan eli dolu döndüklerini belirtti. Cumhur İttifakı olarak sorunların üzerine gittiklerini ifade eden Caboğlu, “Evet, biliyorsunuz ki daha önce sayın bakanımız gelmişti, ulaştırma bakanı gelmişti, bakanla beraber genel müdür de buradaydı. Tabii bakanımızın burada yapmış olduğu bazı tespitlerle, gelecekle ilgili Düzce’mize özel bazı taahhütleri vardı. Bunlarla ilgili biz Mustafa başkanla beraber oturduk, istişare ettik. Bunları en azından genel müdürlük düzeyinde takip edelim istedik. Çünkü biliyorsunuz bir bakan gelir bir beyanat verir veya taleplerle ilgili vaatler verir ama bunları iyi takip etmek, daha doğrusu bu hizmet alanını boş bırakmamak lazım. O manada Mustafa başkanla beraber karayolları genel müdürümüzü ziyaret ettik. Kendisine gerçekten buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Olaylara hâkim ve bizim de bazı ilave taleplerimiz oldu. Sağ olsun, hemen daha Ankara dönüş yolundayken alt birim müdürlerinin bizi aradığını ve bu konuyla alakalı işleri biraz daha hızlandırmak için bir çalışma içerisinde olduklarını gördüm. Son derece faydalı ve yararlı bir toplantı ve ziyaret oldu.” dedi.

Akçakoca-Alaplı arasına liman ve Boğaziçi’ne yan yollar gündeme geldi

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Vuraloğlu ile gerçekleştirdikleri görüşmenin Düzce için faydalı olduğunu kaydeden Caboğlu, “Yığılca yolu gündeme geldi, biliyorsunuz turizm yolu dediğimiz ‘Beyköy‘den arkadan Bolu’ya bağlantısı olalım’ yol gündeme geldi. Akçakoca ile Alaplı arasında bir liman gündeme geldi. Boğaziçi’nde yan yollar gündeme geldi. Aynı şekilde karayollarının nerede ilçelere bir teması varsa bunlarla ilgili biraz daha şartları zorlayarak ilçelere ve Düzce’ye fayda sağlayabileceğimiz konular gündeme geldi. Çok faydalı bir ziyaret oldu.” açıklamalarında bulundu.