Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için yapılacak seçimde başkanlık için kulis yapan adaylar belli olmaya başladı. Kamuoyunda meclis toplantılarında yaşadıkları tartışmalar nedeniyle ‘Düzce Tartışma Odası’ olarak anılmaya başlayan Düzce Ticaret ve Sanayi Odasında (DTSO) yaklaşan başkanlık seçimi, adaylığını açıklamaya hazırlanan isimlerin netleşmeye başlamasıyla meclis toplantılarındaki havanın sandığa taşınacağını gösteriyor.

4 yılda bir yapılan seçimde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönemde patronu olmak isteyen adaylar arasında iki ismin sivrildiği öne sürülüyor. Hali hazırda DTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yöneten Fahri Çakır ile Oda Meclis Başkanı Ertan Taşlı’nın başkanlık için seçime rakip olarak gitmeye hazırlandığı ifade ediliyor. Görev süresince meclis üyeleri ile Meclis Başkanı Taşlı’nın ağır suçlamaları ve eleştirilerine maruz kalan, düzenlenen iftar programlarına bile katılmayan yalnız başkan Çakır her şeye rağmen başkanlık için yeniden adaymış.

Çakır’ın yer almadığı oda programlarında meclis üyelerine öncülük eden Taşlı da siyasi partilerle dirsek temasında bulunarak başkanlık için kulis faaliyetlerine başladı.

İki isim arasındaki yarışın seçimde nasıl sonuçlanacağı, Düzce Ticaret ve Sanayi Odasının yeni dönemindeki yol haritasında belirleyici olacak.

Haber:Y.SEVER