Öncü Eğitim Kurumları Kurucusu Önder Tonyalı’yı ziyaret eden İstanbul Anadolu Yakası Düzceliler Derneği Başkanı Faruk Çakmak ve Derneğin Genel Sekreteri İsmail Oyanık , Öncü Koleji öğrencilerinin İzmir’de düzenlene Eğitim Bilim Olimpiyatlarında  “Magneto Fren”  projesi ile olimpiyat birincisi olması nedeniyle plaket verdiler.

 

Pendik Belediye Başkanlığına aday olacağını açıklaması nedeniyle gündeme  gelen Faruk Çakmak, Düzce ziyareti sırasında Emniyet Müdürü Saim İşlek’i  bir spor karşılaşmasında geçirdiği sakatlık ile ilgili geçmiş olsun ziyareti yaptığını, Vali Bülent Kılınç ve Rektör Şerifoğlu ile de görüştüğünü söyledi.

 

Düzceliler gecesindeki katılımdan ve yaşanan atmosfer nedeniyle kendilerine tebrik telefonları yağdığını belirten Çakmak, İstanbul’da yaptıkları Düzce Kültür evi’nin açılışını önümüzdeki günlerde yapacaklarını söyledi.

 

 

Düzce’den ayrı kalmanın güçlüğüne de işaret eden Çakmak, etkinliklerine Düzce dışında devam eden Düzcelilerin Düzce’nin sorunları ile ilgilenmesinin önemine de işaret etti. Çakmak, kendisi ve diğer Düzcelilerin yaşadıkları yerde elde edeceği başarıların Düzce’ye katkısı olacağını da dile getirdi.