Bu akşam gerçekleştirilen Düzce Belediye Meclisi Haziran Ayı İlk Birleşimi Düzce Belediyesi Meclis Salonunda, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay başkanlığında gerçekleştirildi. 8 gündem maddesinden oluşan mecliste, 22’si imar olmak üzere toplamda 35 talep görüşüldü.

Şehit Cihan Aksarı’nın adı Melen Su Park’ta yaşayacak
Mecliste görüşülen ilk konu Mamure Köyü Şehidi, Şehit Cihan Aksarı’nın isminin Melen Su Park’a verilmesi oldu. MHP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından verilen bu sözlü önergenin gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi. Başkan Ay konuyla ilgili Aksarı ailesi ile görüşüldüğünü ve Melen Su Park’ın içerisinde bulunan spor kompleksine şehidimizin adının verilebileceği konusunun değerlendirileceğini söyledi.

Camikebir TOKİ’deki son konutlar satılıyor
Meclisin ilk gündem maddesi, kamu konutları kararı oldu. Geçtiğimiz aylarda Camikebir TOKİ Konutları’nda Düzce Belediyesi’ne ait 38 konuttan 30’unun belediyenin borcuna karşılık satılmıştı. Bu kez Düzce Belediyesi’nin lojman olarak ayırdığı son 8 konut, ihtiyaç olmadığından satışa çıkartılması talebi gündeme geldi. Konu plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

Tamamlanamayan Şıralık Tesisi için ek kredi
Şıralık Spor Tesisi’nin yapımı için çekilen 7 milyon TL’nin yapılan iş için yeterli gelmeyeceği belirtilerek İller Bankası Genel Müdürlüğü’nden KDV dahil 1 milyon 400 bin TL ek kredi talebinde bulunulması için Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’a yetki verilmesi talebi meclis gündemine geldi. Konunun gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi.

Haber: Ö.YILMAZ