Düzce İl Özel İdaresi, asfalt sezonu ile birlikte köy yollarında hummalı çalışmalarına devam ediyor. Düzce merkeze ve ilçelere bağlı köylerde asfalt kazıma ve asfalt serme çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Özel İdaresi, bu yıl Düzce’de asfaltsız köy bırakmamayı hedefliyor.

Geçtiğimiz günlerde Gölyaka ilçesinde yaptığı konuşmada ‘Düzce’de esersiz köy bırakmayacağız’ diyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ile birlikte Çamlısu Köyü’nde devam eden asfalt serme çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Keskin, çalışanlara da teşekkür etti. 

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Keskin, AK Parti olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz aylarda Çamlısu Köyü’ne yaptıkları ziyaret sırasında yol şikâyeti ile karşılaşmaları üzerine vatandaşlara asfalt sözü verdiklerini hatırlatan Keskin, “Verdiğimiz sözleri tutuyoruz.” ifadesini kullandı.

“Verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz”

Verdikleri sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Keskin, "Bir cuma programında hemşehrilerimizle sohbet ederken talepleri üzerine söz vermiştik, bugün bu sözü yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz." dedi.

Günal: “Çalışmalarımız devam edecek”

Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ise yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemek istedik. Hava şartları el verdiği sürece programımızı aksatmadan çalışmalarımıza devam etmek arzusundayız. Tek gayemiz Köy yollarımızın kalite standartlarını iyileştirmek ve vatandaşlarımızın daha sağlıklı ulaşım imkanına kavuşmasını sağlamaktır” dedi.