AK Parti İl Başkanlığı Kongresiyle aynı gün yapılacak olan ve Düzce'yi de yakından ilgilendiren Adapazarı Şeker Ekicileri Kooperatifi Olağanüstü Genel Kurulu öncesinde adaylar, Düzce'yi ziyaret etmeye devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanlığı için adaylığını koyan Ayhan Alişan da bugün Düzceli üyelerle biraraya geldi. Alişan, yaptığı açıklamalarda mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya'yı da sert bir dille eleştirdi.

“Anlatmaya gerek yok her şey ortada.”

Alişan, mevcut yönetimin üreticiler için hiçbir çalışma yapmadığını belirterek, “Şu an Başkanlık yapan insan zamanında kendi çıkarları için elinden geleni yapmıştır. Gazetelerde bir kadınla çıkan resimleri de bunun en büyük ispatıdır. Ben, bu yüzden sabahlara kadar karakollarda bekledim. Bu resimleri gazetelere benim verdiğim söylendi. Bu şahıs ve yönetim kurulu üyeleri kooperatif için hiçbir çalışma yapmamakla birlikte, aksine kooperatife zarar bile verdiler. Ekicilerin paralarını kendi paralarıymış gibi harcamaktan çekinmediler.” ifadelerini kullandı.

“5 kuruş paraları yok.”

Bu sözlerle de sınırlı kalmayan Alişan, yönetimin sorumsuz davrandığını da iddia ederek, “Şu an bu yönetimin bırakın çay içmeyi 5 kuruş paraları yoktur. Bütün paraları kendi çalışmaları için çarçur etmişlerdir. Bu yönetim yüzünden bütün pancar ekicileri bilmeden borç altına girmişlerdir. Artık bu yönetimden kurtulmanın zamanı gelmiştir. Yanlış yapmayalım ve zararın neresinden dönersek kardır diyerek seçimlerde kimin ne olduğunu ortaya koyalım.” şeklinde konuştu.