11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın sonuna yaklaşırken, vatandaşları bayram heyecanı sardı. Bayram için hazırlıklara başlayan vatandaşlar ise mağazalara akın etmeye başladı.

Bayramlık alışverişi için en çok tercih edilen mağazalardan birisi de Korkmaz Giyim (KİGS) oldu.

Düzce’nin en köklü giyim mağazası, yeni sezona yön veren modelleri ile müşterilerini memnun bıraktı.



Her zevki yansıtan ve her modele vitrinlerinde yer açan KİGS, dünya markası ürünleri görülmemiş indirimlerle Düzceliler’e sundu.

Bayram özel kampanyaları ile etiketlerini yüzde 70’e kadar indiren mağazanın, uğradığı talep sonrasında harekete geçen Öncü Haber Ekibi, Korkmaz Giyim’de yaşanan yoğunluğu ve fırsatları yetkili ağza sordu.



“Bayram hareketliliği başladı


Yaşanan hareketliliği dile getiren Mağaza Müdürü Olcay Kocayıldız, şunları söyledi:

“Tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce’mizde de bayram hareketliliği başladı. Bu bayram hareketliliğinde en güzel şekilde, bütün müşterilerimize geniş yelpazede, ürünler tedarik ederek tamamlayacağız.”



“Yüzde 70 oranında indirimlerimiz mevcut”


Gerçekleştirdikleri kampanyalar hakkında da konuşan Kocayıldız sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bayrama özel kampanyalarımız bulunmakta. Bay reyonlarımızda yüzde 70 oranında indirimlerimiz mevcut. Bayanlar da Setrms, Pierre Cardin gibi ürünlerimiz bulunmaktadır.”



“Mağazamıza geldiklerinde istedikleri ürünleri bulabilirler”


Bay ve bayan müşterilerin diledikleri ürünleri rahatlıkla bulabileceklerini ifade eden Mağaza Müdürü Kocayıldız, şunları dike getirdi:

“Düzceliler mağazamıza geldiklerinde bay ve bayan ürünleri bulabilirler. Trençkot, takım elbise, gömlek gibi çeşitlere ulaşabilirler. Erkek reyonlarımızda da ceket, takım elbise, pantolon, gömlek çeşitlerimizi bulabilirler. Bütün Düzcelileri bekliyoruz.“



Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: T.BEKTAŞ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ