Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği noktasında gerçekleştirdiği denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Bu çerçevede Zabıta müdürlüğü organizesinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin de hazır bulunduğu denetimlerde gerek çevre kirliliğine yol açan gerekse de trafikte tehlikeye neden olan çekçekler durduruldu.

Jandarma ekipleri çekçeklerin lisansları olum olmadığı noktasında gerekli incelemeyi yaparken, Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ise atıkların bulunduğu araçları denetledi. Yapılan denetimlerde lisanssız olarak ve belirlenen saatler dışında atık topladığı tespit edilen araçlara el konuldu.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında denetimler gerçekleştirmeyi sürdürüyoruz. Bugün motorlu çekçeklere yönelik ikincisini gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizde, yasadışı şekilde atık toplayan taşıtların trafikten men edilmesini sağladık. Araçları çekici yardımı ile yedi emin parkına çektiriyoruz. Çekçeklere yönelik denetimlerimiz rutin olarak, belirleyeceğimiz bölgeler de devam edecek. Halkımızın huzur ve güveni için her zamanki gibi görevimizin başındayız” denildi.