CHP’nin kuruluşunun 92. yıldönümü nedeniyle İl Örgütü bugün Anıtpark Meydanına çelenk koydu. Yaşanan terör saldırıları nedeniyle hayatını kaybeden şehitlerimizin olması sonrası CHP yıldönümü programında değişiklik yaptı. Anıtpark meydanında yapılan çelenk bırakma töreninde İl Başkanı Mustafa İzgin, Merkez İlçe Başkanı Alaeddin Duran, Gençlik Kolları İl Başkanı Emrah İlhan, 1 Kasım Erken Seçimi için yeniden Aday adayı olan Abdullah Şahin ve partililer katıldı.

Tören il Başkanı Mustafa İzgin’in anıta çelenk koymasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Başkan İzgin,  törende öncelikle Düzceli Şehit Piyade Er Cihan Aksarı ve tüm şehitlere rahmet ve ailesine baş sağlığı diledi.  İzgin, CHP’nin 92.yılı nedeniyle düşüncelerini şöyle ifade etti.

İzgin, “Cumhuriyet Halk Partisi kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk ilke ve devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin emeğin ve insan haklarının yılmaz bekçisi olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran parti olarak Türkiye’nin aydınlık gelecek hedefi ile ezilenlerin ve halkın partisi olarak halkı kucaklamaya devam edecektir.” dedi.

Haber:Y.SEVER