Düzce'nin yakınan tandığı iki isim olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ile sağanağın etkili olduğu Düzce'yi ziyaret etti.

Düzce'nin ihtiyaç ve taleplerini her fırsatta meclis kürsüsünde gündeme taşıması ile tanınan Özkoç ve Tanal, selin büyük yaralar açtığı iki ilçede incelemelerde bulundu.

İlk olarak CHP Düzce İl Başkanlığını ziyaret eden Özkoç ve Tanal, İl Başkanı İlhan Duru ve partililerle bir araya geldi.  Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile de telefonla görüşen Özkoç, bölgedeki çalışmalar ve gelinen son durum hakkında bilgi aldı.



Özkoç ve Tanal, daha sonra İl Başkanı ve  parti yöneticileriyle birlikte Cumayeri’ne geçti.

Burada muhtarlarla bir araya gelen heyet, selden hasar gören yerlerde inceleme yaptı, ihtiyaçlar konusunda vatandaşlarla görüştü.



Özkoç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, Esmahanım Köyü’nde sel nedeniyle kayıp olduğu belirtilen 7 kişiden birinin cesedine ulaşıldığı bilgisini aldıklarını belirterek, bundan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kaybın daha fazla artmaması temennisinde bulunan Özkoç, Cumayeri’nin ardından Esmahanım Köyü, Akçakoca ve Kocaali ilçesine geçerek, çalışmaları yerinde takip etti.

Haber: C.ÜSTÜNER