Günlerdir Hasanlar ve Esentepe Köylülerinin Hecinler Köyü’ndeki Katı Atık Bertaraf tesisi ile ilgili eylemi devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Halk Partisi’nden üç milletvekilinin çıkarma yaptığı ve CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın köylülerle birlikte nöbet tuttuğu bölgeye bu kez CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelecek. Önümüzdeki hafta gelmesi planlanan Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile ilgili İl başkanı Zekeriya Tozan, şunları kaydetti:

“Genel Başkanımızla dün Ankara’da birebir bir görüşme yaptık. Kendisi Hecinler köyünde yaşanan çöp depolama tesisinde incelemelerde bulunmak üzere önümüzdeki hafta Düzce’ye ziyaret gerçekleştirecek. Düzce’de yapılacak programın detaylarını önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız. Biz liderimizi Düzce’nin sorunlarını yerinde görmesi için buraya davet ettik.”

Artık Akp Düzce’de 3-0 değil.3-2’dir!

Ayrıca CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın Düzce’den sorumlu ikinci milletvekili olarak görevlendirildiğini belirten Tozan, şunları kaydetti:

“Aynı zamanda genel başkanımız ile dün yaptığımız görüşmede İstanbul Milletvekili Sayın Mahmut Tanal’ı, Bolu Milletvekili Tanju Özcan’dan sonra Düzce’den sorumlu ikinci Milletvekili olarak atadı. Artık AKP Düzce’de 3-0 değil.3-2’dir.Bundan böyle AKP’nin Düzce’de işi kolay değildir. Yapacakları şeyi bundan sonra bir kez değil 3 kez düşünsün.”

haber;S.KAŞKIR