CHP’li belediye meclis üyeleri, ekim ayı toplantıları sırasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere Düzce Belediyesi Meclisi Başkanlığı’na soru önergesi sundu.CHP’li üyeler, önergede Haşim Keleş Spor Kulübü’nde kaç kişinin çalıştığı ve ön ödemeli su sayacının fiyatının ne kadar olduğunun yanı sıra AK Parti’nin etkinlik adresi olan Erguvan Sosyal Tesisleri için belediyeye ödeme yapılıp yapılmadığını da irdeledi.
7 Ekim tarihinde CHP Belediye Meclis Üyeleri Emre Güleç, Kudret Taş ve Basri Karslıoğlu imzasıyla sunulan önergede, Başkan Özlü’nden şu 4 soruya yanıt istendi:

1-Eski Belediye Başkanı Sayın Mehmet Keleş döneminde kurulan Haşim Keleş Spor Kulübünde kaç kişi, hangi görevlerde ve ne kadar maaş karşılığında çalışmaktadır?

2-Belediyemiz tarafından satışa sunulan ön ödemeli su sayacının fiyatı ne kadardır? Sayaç bedellerinin kaç lirası özel şirkete kaç lirası belediyemize ödenmektedir?

3-Belediyemiz çay ocağının işletilme hakkı hangi usullere göre verilmiştir? Çay ocağının işletilmesine ilişkin herhangi bir ihale yapılmış mıdır?

4-Geçtiğimiz seçim döneminde belediyemize ait Erguvan Sosyal Tesislerinde, AK Parti Düzce Teşkilatı tarafından yapılan toplantı, yemek ve iftar organizasyonları için AK Parti İl veya İlçe Başkanlığı tarafından herhangi bir ödeme yapılmış mıdır?