CHP, İktidara geldiğinde  " Anadolu Aile modeli yerine Batı tarzı aile modelini getireceğini" ve bu kapsamda öncelikle eşcinselliği ve cinsel yönelimleri "Toplumsal cinsiyet eşitliği" kapsamında yasallaştıracağını kamuoyuna açıkça ilan etmiş görünüyor. Kılıçdaroğlu'nun talimatı olduğu anlaşılan, CHP Gençlik kolları kendi teşkilat yapısına bu hedefler için birim kurdu.

CHP’nin geçmişinde yer yer "Anadolu aile modeli Ortaçağın aile modelidir; artık Batı tarzı aile modeline geçmeliyiz!"  diye birçok kez projeleri olmuştu.

Anadolu Aile modeliyle alay eden kampanyalar, yasal düzenlemeler; Batı tarzı aile modelini özendirmek için, özendirilen hayatlar olmuştu.

Fakat CHP Batı tarzı aile modeli konusunu öyle bir noktaya taşıdı ki; artık Anadolu aile modelinin mayasında olan İslam ve Devlet milliyetçiliğiyle mücadeleyi de aşıp bugün batının aileyi yok etmek anlamına gelen ve cinsel sapkınlıkları "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği" etiketiyle aziz milletimize yedirmek istiyor.

Bu tuzak dikkat çekmesin diye de bu ifadenin içine abra kadavra cinsinden analiz ve deyimler koyuyorlar.

Açıkça ilan ediyorum; Arka planı pekiyi niyetli değil bu projenin! Şeytan Tabiatlı Batı Uygarlığının ÂDEM ve HAVVA soyuna açtığı savaşı, KÜRESEL ÖLÇEKTE LBGT, ülkemizde ise CHP HDP PKK FETÖ adreslerini kendine bileşen olarak seçmiş görünüyor. Millet ittifakı bileşenleri bile bu kumpasa teşne görülüyor.

Yakın tarih net şekilde öğretir ki CHP Anadolu ailesine hep karşı olmuştur. Batılılaşmayı Sosyal Darwinizm olarak topluma dayatmak istemiştir.

CHP ve bileşenleri iktidara gelince Anadolu Ailesi yerine Cinsiyetsiz insan modelinin hayata geçirileceğini söyleyerek, cüretkâr şekilde;

Şubat ayında CHP GB KK “Cinsel yönelim dezavantaj olmaktan çıkarılacak.” dedi ve bir aşama ileri giderek CHP Gençlik Kolları bünyesinde yasal düzenlemeler için “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu “ kurma talimatı verdi ve kuruluyor...

Yani diyorlar ki gücü ele geçirirlerse, TBMM’de yapacakları yasal düzenleme ile anne ve babaların evlatlarını doğuştan belirlenmiş cinsiyetlerine göre tanımlamayacaksınız! Hatta cinsiyet eşitliğine gölge düşüyor diye “Erkek çocuğum/Kız çocuğum” bile diyemeyeceksiniz.

Ya ne olacak? Çocuklar belli yaş grubuna gelecek ve kendileri belirleyecek cinsiyetlerini.

Anne ve Babalık artık "Biyolojik roller" olacak sadece. Aile kavramı içeriden parçalanacak. Bizzat Aile kavramına saldırı olacak...

7’li masa ittifakının tabanının buna yani bu kadar açıktan; aileye ve Anadolu Aile yapısına, yani Müslüman Aile modeline saldırılmasına hem izin vermez hem de bunun "İktidar vaadi" diye sunulmasını affetmez.

Bu aziz millet aileye saldıran hangi masa olursa olsun; o masanın etrafındakilerin göz yaşına bakmadan o masayı devirir!
Akıllı olun; hatta Akıllı Aile olun!

Metin Külünk