AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan uzun bir adadar sonra yaptığı basın bilgilendirme toplantısında özellikle bir konuya dikkat çekti. “Pek çok konudada hükümetimiz vatandaşlarımızın lehine kararlar alıyor bu kararlar uygulamaya geçiyor ancak vatandaşlarımız takip etmedikleri için bunlardan yararlanamıyor” dedi.
AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan uzun bir aradan sonra basın bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Toplantıda Ülke ve bölge gündemine ilişkin pek çok konuda önemli açıklamalarda bulunan Arslan Düzce'nin önü açık yatırımlarımız hızla devam ediyor. İlimizin ve ilçelerimizin özelliklede bazı ilçelerimizin örneğin Yığılca yılların noksanı çoktu bu noksanları kapatmakta zorlanıyoruz ancak Köydes ve Bal Ormanı projeleri ile birde bozuk ormanların Köy Tüzel kişiliklerine devri ile başlatılacak olan fidan yetiştiriciliği konuları çok önemli konular ve fırsatlar bunları hayata geçirmeye çalışıyoruz ama burada vatandaşlarımızın konuları takip etmeliler ve duyarlı olmaları lazım dedi.
Biz projeleri hayata geçiriyoruz vatandaş takip etmediği için bu haklarından yararlanamıyor amacımız halka hizmet bu hizmetten yararlanmak içinde biraz takip ve çalışmak gerikiyor dedi.