Çilimli'de uzun süredir devam eden su sorunu çözüme kavuşuyor. Çilimli Belediye Başkanı Mehmet Acar, Çilimli'ye bağlı Bıçkıbaşı köyünden 15 güne kadar sağlanacak suyun şebekeye bağlanması ile ilçedeki su sorununun ortadan kalkacağını söyledi. Bıçkıbaşı köyünden sağlanacak suyun ilçenin 5-6 yıllık su ihtiyacını karşılayacağını vurgulayan Acar, “ Altyapı çalışmaları sona erdi. Arıtma için ise İSKİ ile çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca daha uzun yıllar Çilimli'de su sorunu yaşanmaması için kaynak arayışlarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Çilimli Belediye Başkanı olarak yerel seçimlerde verdiği sözlerin tümünü yerine getirdiğini vurgulayan Acar, “ Vaad ettiğimiz işleri yüzde yüz bitirdik. Ana caddelerde asfaltlanmayan yer kalmadı. Mezbahaneleri yeniledik. Pazaryeri için 6 bin m2 yer istimlak edildi. İtfaiye arabası ve 2 tane cenaze arabası aldık.” şeklinde konuştu.

Çilimli'ye açılan Meslek Yüksek Okulu'nun ihtiyaçlarını gidermek noktasında vatandaşlarla işbirliği içinde çalıştıklarını kaydeden Acar, belediye olarak Çilimli Meslek Yüksek Okulu'na 6 bin metrekare yer verildiğini ifade etti.