Düzce’de acı ölüm. 10 yaşındaki Yavuz Selim Herem'in, spor salonunda spor yaptığı esnada kalbi durdu. Spor Salonunun antrenörlerinin ilk müdahalesinin ardından Herem, özel bir araçla Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede kalp masajı ile yeniden hayata döndürülen Herem, Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı olmadığı için, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’nin kapalı olması gerekçesi ile Ambulans ile İstanbul’daki bir hastaneye sevk edildi.

İstanbul’daki hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Herem’den acı haber dün akşam saatlerinde geldi. Herem, İstanbul’daki hastanede doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İstanbul’dan Düzce Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne ait cenaze aracı ile dün gece saatlerinde Düzce’ye gönderilen Herem’in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından ailesi ve sevenleri tarafından toprağa verildi. 

Yavuz Selim Herem’in, Düzce Belediyesi eski Özel Kalem Müdürü Mustafa Herem ve Düzce Ülkü Ocakları eski Başkanı Murat Herem’in yeğeni olduğu öğrenildi.

HABER: Savaş ARI