Türk Kızılay’ı Düzce Şubesi, her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alarak gönülleri fethetti. Kızılay Gönüllüleri Kurban Bayramı’nın birinci ve ikinci günü, hayırsever vatandaşların bağışları ile kesilen kurban etlerini, mahalle ve köy muhtarları aracılığı ile tespit edilen kimsesiz ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

İl Genelinde kurban eti dağıtımlarını sürdüren Kızılay Gönüllülerine, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi aileler teşekkür ederken, dağıtımların Kurban Bayramı boyunca devam edeceği bildirildi. Kızılay Gönüllüleri ayrıca, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının da yüzünü güldürdü. Gönüllüler, çocuklara bayramlık kıyafet, oyuncak hediye ederek, çeşitli ikramlarda bulundu.

Kurban Bayramı boyunca devam edecek olan yardımlar ile ilgili konuşan Kızılay Düzce Şube Başkanı Av. Halil Aydın, “Kızılay Düzce Şubesi olarak hayırsever vatandaşlarımızın bağışlamış olduğu kurban etlerini ihtiyaç sahibi ailelere, bayram ziyaretinde bulunarak dağıtımını gerçekleştirdik. Çocuklarımızı da bayramda yalnız bırakmayarak, çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunduk” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI