Flaş Haber
GENÇ STOPER İMZAYI ATTI
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN DÜZCELİLER’E MEKTUP
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce’de yaşayan binlerce vatandaşa gönderdiği mektupla hem bayram tebriğinde bulundu hem de koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaları anlattı.
Gündem
23.05.2020, 14:52 25.05.2020, 11:06
2742

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mektupla bayramlarını kutladığı Düzceliler’den koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan kararlara uyulması çağrısı yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı ve 23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ile ilgili olarak Düzce'de yaşayan vatandaşlara mektup gönderdi.
Düzce genelinde birçok evin posta kutularına konulan mektupta koronavirüs ile mücadelede yapılan çalışmaları anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutlamayı ihmal etmedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlama kapsamında sokağa çıkmayarak bu süreçten alın akıyla çıkılacağını hatırlattı.
Uğur
9 ay önce
Bazen polemiğe gerek olmaz, ancak Polemik isimli vatandaş sen gerçekten gereksizsin
Cevapla
Beğendim (2)
Beğenmedim (0)
Madur
9 ay önce
Tamam üç aydır evlerdeyiz şimdi o mektuplan karnımızı doyurup borçlarımızı kapatırız ne mutlu bize mektup gelecekmiş
Cevapla
Beğendim (3)
Beğenmedim (0)
vatandaş
9 ay önce
Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından bir tane adam da diyememiş mi, sayın başkanım posta dağıtıcıları çok yoğun, bu bayram dağıttırmayalım, nasipse kurban bayramına diye. heee, ben normal vatandaşım, ama hangi dağıtıcı ile ayak üstü konuşsam yoğunluktan şikayetçi, maske dağıtıyorlardı en son, elbet bize gelmedi, sıramızı bekliyoruz.
Cevapla
Beğendim (3)
Beğenmedim (0)
düzceli
9 ay önce
Yalnız dağıtımını kim yaptıysa şikayetçiyim. Ne posta kutusuna bırakmışlar, nede dairelerin önüne. Sitenin önüne yığınla bırakıp gitmişler. Hepsinin üzerine basılmış haldeydi. Yapılan masrafa, harcanan paraya üzüldüm.
Cevapla
Beğendim (5)
Beğenmedim (3)
Polimik
9 ay önce
Bayram kutlucak halmi kaldi insanlarda yarin ne yapicaz nasil yasicaz diye düşünülüyor. Haliniz nedir ihtiyacınızı giderelim desin mektuplara gerek yok
Cevapla
Beğendim (4)
Beğenmedim (2)