Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentlerinde sivillere yönelik füze saldırısı düzenledi.  Saldırılarda çok sayıda sivil enkaz altında kalırken, ilk belirlemelere göre 13 sivil hayatını kaybetti, 55 kişi yaralandı. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, yazılı bir açıklama yaparak Ermenistan’a tepki gösterdi.

Caboğlu, “Azerbaycan topraklarını işgalden kurtarmadıkça, Ermenistan’ın işlediği savaş suçları görmezden gelinmeye devam edecek, sözde barışseverler özde ihanetlerini sessizliklerinde sürdürecektir” dedi.

Ermenistan masum sivillere saldırarak savaş hukukuna, askeri ahlaka ve insanlık şerefine sahip olmayan bir terör devleti olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyleyen Caboğlu, “Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin dediği gibi "Çare yoktur, çözüm kalmamıştır, Dağlık Karabağ masada değil, sahada terör devleti Ermenistan’ın kafasına vura vura alınmalıdır” ifadelerini kullandı.

Caboğlu’nun açıklaması:

"Azerbaycan topraklarını işgalden kurtarmadıkça, Ermenistan’ın işlediği savaş suçları görmezden gelinmeye devam edecek, sözde barışseverler özde ihanetlerini sessizliklerinde sürdürecektir.

Ermenistan masum sivillere saldırarak savaş hukukuna, askeri ahlaka ve insanlık şerefine sahip olmayan bir terör devleti olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir şehirlerine yapılan son füze saldırısında yine siviller hedef alınmış, ikisi çocuk oniki soydaşımız bu hain saldırıda şehadete yürümüştür.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kardeş Azerbaycan halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin dediği gibi "Çare yoktur, çözüm kalmamıştır, Dağlık Karabağ masada değil, sahada terör devleti Ermenistan’ın kafasına vura vura alınmalıdır."

Rabbim zalimin zulmünü tez vakitte sonlandırmayı nasip etsin."

HABER: Mehmet GÜNESEN