Düzce'nin yollarıyla ilgili sorunları yerinde incelemek için Düzce'ye gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım Valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı ziyaret etti. Burada Düzce'nin sorunlarından bahseden Belediye Başkanı İsmail Bayram, Yıldırım'a harita üzerinde yolları tanıttı.

“Öncelikli iki sorunumuz var.”

Yıldırım'a harita üzerinde önemli kavşakları gösteren Bayram, “İlk olarak Çoban Kavşağı ve Düzce Belediyesi Sebze ve Meyve Hali'nin bulunduğu bölgeye alt geçit yapılması gerekiyor. Halin orada devamlı kazalar oluyor. Bunun dışında 7 kilometrelik Düzce ile Yenikent arasındaki bölümde de hiçbir şekilde vatandaşların karşıya geçmeleri için bağlantı bulunmuyor. Buralara da alt geçit yapılması gerekiyor. Biz harita üzerinden de görüneceği gibi gerekli çalışmaları yaptık. Her şey hazır ama ödenek konusunda sıkıntılarımız bulunuyor.” şeklinde konuştu.

“Daha gençsin, ödersin.”

Bayram'ın bu açıklamalarına esprili bir şekilde cevap veren Yıldırım, “Daha gençsin, Kendi paranla bu çalışmaları yap, azar azar ödersin. Daha önünde uzun bir hayat var.” dedi. Yıldırım daha sonra beraberinde getirdiği Karayolları ekiplerinden konu hakkında not almalarını isteyerek sorunun kısa süre içerisinde çözüleceği sözünü verdi.

Bakan Yıldırım daha sonra Belediye anı defterini imzalarken Başkan İsmail Bayram tarafından Bakan'a Arapça yazı işlemeli tablo hediye etti.