Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Başkanı Mustafa Yılmaz ve partililer, İl Sağlık Müdürü Ersin Şimşek’i ziyaret ederek Tıp bayramını kutladılar.

Ak Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ersin Şimşek ve ekibinin Düzce'de göstermiş olduğu performanstan dolayı teşekkür ederek, sağlıkta daha iyi mekan ve şartlarda hizmet verileceğini belirtti. Arslan, "Düzce olarak deprem sonrasında sağlık sektöründe ne sıkıntılar çektiğimizi çok iyi biliyorum. Yüzde 70'i yıkılmış bir kentte hizmet vermek ve bu konuma getirmek çok zordu. Burada zor başarıldı ve biz bunun şahidiyiz. İnşallah bizlerin, valiliğimizin desteği ile daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Biz insanlara sağlık hizmetinin en iyi şekilde sunulmasını istiyoruz. İnşallah bunu hep beraber başaracağız" dedi.

İl Sağlık Müdürü Şimşek'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, sağlıkta gelişmenin bir ekip işi olduğunu söyledi. Şimşek, “ Bu bir ekip işidir. Vekiller, yerel yönetimler, sağlık ekipleri ile doğru olumlu gidişat sağlanıyorsa bu yolda ekip halinde yürüyoruz demektir. Bu ziyaret sağlık çalışanlarının motivasyon ve gayreti açısında çok yararlı oldu.” Dedi.

Düzce’de sağlıkta gelinen noktayı anlatan Şimşek, hava şartları nedeniyle traktörle zor şartlar altında taşınan hastaların artık paletli ambulanslarla evlerinden alındığını vurguladı.