Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz’ın iddiasına göre Düzce Belediyesi Azmimilli Mahallesinde bulunan bir çocuk oyun parkını, park vasfından çıkararak satmak istiyor. Danışmaz, bugün park vasfından çıkarılması gündeme gelen parkta bir basın açıklaması yaptı.
Belediyenin borcunun her geçen gün katlandığını savunan Danışmaz şöyle devam etti;

“Seçimlerde belediyenin borçtan kurtulacağı ekonomik olarak rahata kavuşacağı söylenmesine rağmen, iktidar partisinin hiçbir zaman için belediyeye ekonomik katkı sağlayamadığı ortada. Belediye iller bankasından aldığı katkı payı ile geçiniyor ancak belediyeye yetmediğini görüyoruz. Sürekli belediyeye ait alanları, çocuk oyun parklarını bile satmaya çalıştıklarına şahit oluyoruz. Tüm vatandaşların bunları gözlemlemesini istiyoruz”

“Belediye yanlışlarına bir yenisini daha ekledi” diyen Danışmaz; “Azmimilli Mahallesi'nde park alanı olarak kurulmuş olan bu alanın belediye meclisinde komisyonun red kararına rağmen AK Parti grup kararı ile satışı gündeme geldi. Azmimilli Mahallesi içerisinde çocuklarımızın çok rahat bir şekilde oynayıp eğlenebileceği sosyal bir alan olan bu parkın, park vasfından çıkarılarak satışa çıkması konusundaki çalışmanın Düzce'de belediyenin ne işler yaptığı, neler yapamadığını ortaya koyuyor. Park alanlarını dahi satma yolunda bir çalışma yaptığını hep birlikte görüyoruz. Bunun ne Azmimilli Mahallesi'ne ne diğer mahallelere ne de Düzce Belediyesi'ne bir karı olmayacağını biliyoruz. Bu alanların çoğaltılması gerekirken, hazır park alanının satışa çıkarılması belediyenin ne kadar aciz bir durumda olduğunu gösteriyor” dedi.