Birim müdürlüklerinde değişime giden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, koltuğa oturacak yeni isimler için imzayı attı. Dün gündeme getirdiğimiz isimler aynen imzadan çıktı.

Atama kararının resmiyet kazanması ile belediyenin resmi internet sitesinde de düzenlemeye gidildi. Kimi isimler yeniden müdür oldu, kimisinin ise görev yeri değişti.

Yıllarca vekaleten yürüttüğü İmar ve Şehircilik Müdürlüğü görevine bu kez asaleten atama ile geri dönen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Mesude Özcan'ın yerine henüz yeni bir başkan yardımcısı atanmadığı görüldü.

Diğer müdürlüklerdeki değişimler ise yine beklendiği gibi oldu. Zeynan Karabacak'ın müdürlük koltuğunda oturduğu Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne İsmail Işıldak, Nurullah Şahin'in müdür olduğu Ulaştırma Müdürlüğü'ne Eyüp Yurdakul, Ferit Girgin'in müdürlük yaptığı Destek Hizmetleri'ne Ümit Bayrakdar, İlyan Danış'ın koltukta oturduğu İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne Muhtarlık İşleri Müdürü Samim Yavuz, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'ne ise Mustafa Herem'in getirildi.





Haber: C. ÜSTÜNER